Producten voor chia konijn (6)

Chiazaad - natuurlijke biologische chiazaad

Chiazaad - natuurlijke biologische chiazaad

Natuurlijke biologische chiazaad Netto gewicht: 100 g Energiewaarde per 100 g: 443 kcal Houdbaarheid: 18 maanden
Gedroogde bieten - HoReCa

Gedroogde bieten - HoReCa

De geschiedenis van bieten beslaat meer dan 2000 jaar. Deze wortelgewas is de meest voorkomende onder de groentegewassen. In gedroogde vorm kan het lange tijd worden bewaard. Het gebruik is vergelijkbaar met het gebruik van verse wortelgewassen. Zoals elk gedroogd product, herstelt het snel zijn eigenschappen wanneer het in contact komt met vloeistof. Gebruik voor Soepen, sauzen, vlees, marinades, gevogelte gerechten, rijst- en groentegerechten. Smaak zoet Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 9,0 Vetten (g / 100g)… 0,5 Koolhydraten (g / 100g)… 54 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260
Boekweitkorrels voor Germinatie 600g

Boekweitkorrels voor Germinatie 600g

Groene boekweitkiemen passen goed bij alles wat groen is! Bijvoorbeeld, met kruiden, avocado, komkommer, selderij. Door gekiemde boekweit in je dagelijkse voeding op te nemen, verkrijg je een sterke immuniteit, een goede gezondheid, een gevoel van lichtheid en een uitstekende stemming. Gewicht: 600 g
cranberry (Oxycoccus)

cranberry (Oxycoccus)

Extracten van geneeskrachtige planten en bessen worden gebruikt in de voedingsindustrie, de cosmetica-industrie en de parafarmaceutische industrie.
Korianderzaad - Gespleten Korianderzaad

Korianderzaad - Gespleten Korianderzaad

Kwaliteitsindicatoren: Herkomst Rusland • Schoonheid: niet minder dan 96% • Vochtigheid: minder dan 10% • Kleur: Goudbruin • Altijd verse koriander, oogst van het actuele jaar Verpakking: 25 kg zakken Verzendvoorwaarden: CIF, CFR, FOB, FCA Verzending vanuit haven: Haven van Novorossiysk Betalingsvoorwaarden: TT, 20% vooruitbetaling en saldo 80% na scans van verzenddocumenten MOQ (minimale bestelhoeveelheid): 1x40ft = 22 metrische ton
Anijszaad

Anijszaad

Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten. Eiwitten (g / 100g): 18,0 Vetten (g / 100g): 16,0 Koolhydraten (g / 100g): 35,0 Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0